luni, 26 ianuarie 2009

Freevole by Zvinca
Freevole e un concept nou in spatiul creativ: un brand de accesorii care lucreaza cu designeri diferiti de la sezon la sezon, de la eveniment la eveniment.

Freevole a inceput sa existe atunci cand am reusit sa aflam, dupa grele incercari, esenta femininului urban.

Asa s-a nascut acest joc stilistic: frivol-freevole. Pentru ca in peisajul decorarii trupului nu trebuie sa existe forme perfect previzibile, pentru ca nu facem prajituri ci ne jucam cu noi, ce poate fi mai fermecator?

In cateva cuvinte, Freevole este: ghilda. Tabara de creatie.

Barometru.

Umbrela de soare.

www.freevole.ro

Contact: 0724 063 774 (designerii, invataceii, redactorii, stilistii, fotografii, reporterii, profesoarele de pian samd ne pot contacta cu incredere pentru salutari, propuneri de colaborari si altele)

Veti gasi accesoriile Freevole pe site, la targuri, expozitii, evenimente si in magazine-gazda.

Lansare oficiala Freevole

Pe 7 februarie 2009, in cadrul evenimentului Free Love… pure love by Finlandia, din Gaia Boutiqueclub, dam ochii pentru prima data cu voi.

Pentru prima aparitie, Freevole pregateste o colectie in colaborare cu Mihaela Zvinca.

Decoratiunile si stilismul floral vor fi pregatite de catre Agatha Blanck.

Asadar…

Freevole by Zvinca

Sursa de inspiratie: retelele de social networking care ne acapareaza viata, ne expun viata intima si nu ne dau extrem de mult inapoi.

Totul a pornit de la faimoasele “relationship status”-uri de pe facebook, pe care le completam cu sfintenie, le updatatam cand stim ca e cazul, le “lasam asa”, le observam la ceilalti.

Asa s-a nascut o colectie de bratari cu accent industrial-feminin, bratari ce pot clarifica, pot pastra misterul sau pot induce in eroare. Depinde ce vrei. Depinde de tine.

Foto: Radu Nutu

Make-up: Teodora Sararu

Model: Silvia G / Elan Models


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu